Actueel

Nieuws

Smart Building Rivierenland nieuwe MBO 4 opleiding ROC Rivor Tiel

RivorROC 64 jh

De MBO 4 opleiding Smart Building biedt een combinatie van bouw, elektro, installatie en ICT en wordt maar op een paar plaatsen in Nederland aangeboden. Als Smart Builder ben je betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van bouwprojecten, zowel nieuwbouw als verbouw. Je hebt het overzicht over alle werkzaamheden binnen het project met het doel om duurzame en slimme processen toe te passen.
Slimme samenwerking, duurzame oplossingen, efficiëntie in het bouwproces en nieuwe technologische toepassingen zijn de vier pijlers waar het bij Smart Building om draait. Bouw jij mee aan een duurzame toekomst?

Smart Building met vier pijlers
Regionale bedrijven vragen om Smart Building opgeleide werknemers en vertellen er meer over. Dit doen aan de hand van de vier pijlers van Smart Building: 1) Samenwerking, 2) Duurzaamheid, 3) Efficiëntie en 4), Innovatieve technieken. Duin Energieadvies in Geldermalsen en De Vree en Sliepen in Tiel lichten hun inhoudelijke accenten toe.

Logo met slogan1 Tekengebied 1

Meelopen of meer informatie
Heb je interesse en nog vragen: meldt je dan aan voor een Meeloop Dag in december 2021 bij ROC Rivor. Zo’n Meeloop dag bestaat uit een rondleiding op de nieuwe locatie van ROC Rivor aan de Teisterbantlaan in Tiel en een workshop 3D tekenen in het technische tekenprogramma ArchiCAD. 
Je bent ook van harte welkom op de ROC Rivor open dag op 24 februari '22.

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-279 32 611) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751).

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.