BètaTech Services

Direct contact? Bel ons: 06 280 43 751

Arbeidsmarktinnovators Jan Heeres en Wilma de Wolf

De Summerschool Arbeidsmarktinnovator liep afgelopen zomer van juni tot en met oktober 2017 en werd gevolg door o.a. Jan Heeres en Wilma de Wolf. Vier masterclasses en een aantal werkateliers werden gevolgd en tot slot het eindproduct 'Zelfregie voor werkzoekenden en werkgevers' afgerond. Master Dr. Annet de Lange van HAN Nijmegen beoordeelde dit product met een ruime voldoende. Daarmee werden Heeres en De Wolf twee van de tien Arbeidsmarktinnovators die deze summerschool succesvol afronden.

De Summerschool werd georganiseerd door Tilburg Universiteit, Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN), SBI Formaat en AWVN en is gebaseerd op het Gelders Arbeidsmarkt Model (GAM). Het GAM biedt een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt waarbij o.a. regionale samenwerking, goed werkgever- en werknemerschap, zelfregie en werkzekerheid boven baanzekerheid centraal staan. Het Zelfregie eindproduct van Arbeidsmarktinnovators Heeres en De Wolf valt binnen de leerlijn ' Human Capital en Inclusief Organiseren'.

Op donderdag 18 januari '18 presenteren de arbeidsmarktinnovators hun Zelfregie eindproduct bij de Intersectorale Matchtafel bijeenkomst bij Werkzaak Geldermalsen. Werkzaak projectmanager Theo Nienhaus geeft dan een toelichting op tien leerwerkroutes waarmee ruim tweehonderd werkzoekenden met afstand tot arbeidsmarkt twee jaar intensief worden begeleid naar duurzame participatie. Zie ook de agenda op deze site.

Informatie: https://geldersarbeidsmarktmodel.nl/ of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-278 32 611).