Actueel

Nieuws

BetaTech Services ambitie Kleinschalige zorgaanbieders

PKZR logoBètaTech Services is verbonden aan Platform voor Kleinschalige Zorg Rivierenland om samen met kleinschalige zorgaanbieders te werken aan transformatie en continue verbetering van de zorg. Het zijn gedreven professionals, die ervoor kiezen om zelfstandig of in klein verband de zorg te bieden op de manier die het beste bij hen past. Het Platform biedt hen gelegenheid om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen om daarmee:

  1. het gemeenten gemakkelijker te maken om met kleinschalige ondernemers zaken te doen door te helpen bij verspreiden en bundelen van kennis. Minder vragen bij gemeenten, minder problemen in administratieve trajecten en in plaats van honderd verschillende ideeën kunnen wij gezamenlijk wellicht één lijst met vijf ideeën aanbieden.
  2. het onszelf gemakkelijker te maken doordat we elkaar helpen en informatie delen.
  3. innovatiekracht te vergroten vanwege het interdisciplinaire ondernemersnetwerk.

190909 KZA KEI 1 jh

Het platform is een netwerkorganisatie waarvan je geen lid hoeft te worden, maar waaraan je mee kunt doen. Eerder werkten het platform en BètaTech Services samen in het arbeidsfit maken van personen met afstand tot de arbeidsmarkt (zie pag. 88). Lessen uit het DWSRA project zijn dat:

  1. Werkzoekenden die langer dan twee jaar werkloos zijn kunnen niet direct aan het werk. Zij moeten eerste sociaal worden geactiveerd. Onderwijsinstellingen en de overheid zijn hier vaak niet van op de hoogte.
  2. Bij het stimuleren van de samenwerking tussen veel verschillende partijen is het van belang dat er een projectgroep is die dit trekt. Het is van belang dat deze projectgroep inhoudelijk deskundig is en in staat is om zich in te leven in werkzoekenden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Tot slot heeft de projectgroep kennis nodig van organisatie werk en inkomen waarmee het samen werkt.

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751) ofDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-278 32 611).

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.