Over

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.

Ik geef gesprekken meer structuur en stimuleer dat van ideeën toegewerkt wordt naar haalbare plannen en concrete afspraken. Knelpunten stel ik aan de orde en ondersteun de analyse daarvan. Een positieve toon daarbij heeft wederzijdse waardering tot gevolg waardoor ik een sfeer help creëren waarin ieder zijn beste beentje voor zet, ook op momenten van dreigende verwarring en tijdsdruk.
Boeiend vind ik het om maatwerkprojecten te ontwikkelen, waarbij ik bestaande en eigen ideeën uitwerk met focus op een specifiek doel en doelgroep.

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.

Profiel Delano Charmes

foto Delano 2023 web

“Een invoelende coach zijn voor kandidaten”

Mensen hebben soms even hulp nodig bij hun zoektocht op de arbeidsmarkt. Met enkele tips en juiste acties zoals het gebruiken van een netwerk, houden mensen zelf de regie in handen van hun loopbaan.

Mijn ervaring als trajectbegeleider en personeelsfunctionaris helpt mij om kandidaten te begeleiden naar een passende werkplek. Mensen hun talenten te laten gebruiken op een interessante (uitdagende) werkplek is van waarde voor werkgevers. Als beide partijen tevreden zijn ontstaan er duurzame werkrelaties. Dat is mijn inzet.

LinkedIn