Over

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.

Door mijn achtergrond bij ondernemingen, overheid en onderwijs/onderzoek voel ik me in de Triple Helix als een vis in het water. Samen met compagnon Wilma de Wolf en veel anderen werken we aan het realiseren van het BètaTech Services doel.

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.

Profiel Delano Charmes

foto Delano 2023 web

“Een invoelende coach zijn voor kandidaten”

Mensen hebben soms even hulp nodig bij hun zoektocht op de arbeidsmarkt. Met enkele tips en juiste acties zoals het gebruiken van een netwerk, houden mensen zelf de regie in handen van hun loopbaan.

Mijn ervaring als trajectbegeleider en personeelsfunctionaris helpt mij om kandidaten te begeleiden naar een passende werkplek. Mensen hun talenten te laten gebruiken op een interessante (uitdagende) werkplek is van waarde voor werkgevers. Als beide partijen tevreden zijn ontstaan er duurzame werkrelaties. Dat is mijn inzet.

LinkedIn