Actueel

Nieuws

BetaTech Services ambitie Samenwerking school en bedrijf

210413 SBRIV meeloop 4jhBetaTech Services komt graag in contact met personen met ambities voor samenwerking school en bedrijf om met hen via maatwerplannen te komen tot concrete acties. Voorbeelden zijn:

  1. Een nieuwe opleiding ontwikkelen waarbij de MBO 4 Smart Building Rivierenland met ROC Rivor en regionale bedrijven een voorbeeld kan zijn. Dit is een traject van 3-4 jaar waarin bedrijven hun opleidingsvraag ontwikkelen en specifiek maken van waaruit de school zijn aanbod ontwikkelt.
  2. Beroepsoriëntatie van VO leerlingen als onderlegger voor hun vervolgstudiekeuze. Dit kan in de vorm van bedrijfsbezoeken zoals bij Cambium VMBO TL Zaltbommel, School & Jobs Kesteren of bij ORS Lek & Linge VMBO Culemborg. Of voor de profiel/sectorkeuze van tweedejaars VMBO leerlingen in de vorm van de Praktische Profiel Oriëntatie (PPO) Doe-weken Rivierenland waarbij leerlingen een aantal workshops, doe activiteiten doen om zelf te ervaren, beleven wat de sector, het beroep in de praktijk inhoudt en wat hen van leerlingen vraagt.2016 03 31 12 46 11 wdw bewerkt
  3. Een bestaand bèta techniek vak samen met de docent en bedrijven een nieuwe, meer op de praktijk gerichte invulling geven zoals bijv. bij de natuurkunde lessen van Renate Tijsterman (ORS Lek & Linge VMBO TL Culemborg) en 3D ontwerpen met Archicad van een tiny house. Dit is een samenwerking met Tech-lokaal Maas & Waal, Van Dillen bouwbedrijf Culemborg en Filip Mens architect uit Den Haag.

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-278 32 611).

Wervelstroom techniek 290212 Johan Brinkhuis 2 jh

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.