Actueel

Nieuws

BetaTech Services ambitie Samenwerking school en school

210429GomJvS 4jhBètaTech Services verbindt scholen aan en met elkaar voor doorlopende leerlijnen of een samenwerking waarbij Voortgezet Onderwijs (VO) leerlingen gastlessen geven aan Primair Onderwijs (PO) leerlingen. Voorbeelden van PO VO samenwerkingen zijn:

  1. Juliana van Stolbergschool Poederoijen en Gomarus SG Zaltbommel waarbij VO leerlingen PO leerlingen coachen bij het leren programmeren van een Lego Mindstorm robot.
  2. Lingecollege Tiel en Kinderdagverblijf (KDV) Buitenpret in Rijswijk samen met vier PO scholen (Beatrixschool Buren, De Hoeksteen en de Boogaard uit Maurik en Derksenchool Ravenswaaij. Overblijfleerlingen van de PO scholen krijgen onder leiding van VO docent bij KDV Buitenpret technieklessen om hun eigen talenten beter te ontdekken en ontwikkelen.
  3. ORS Lek & Linge VMBO met Oranje Nassau school, beiden in Culemborg waarbij VO leerlingen PO leerlingen coachen bij het leren programmeren van een Lego Mindstorm robot. Zie ook referenties.
  4. ORS Lek & Linge VMBO met RK Augustinuschool, beiden Culemborg waarbij VO en PO leerlingen aan de slag gaan met gezonde voeding en bewegen. Dit moet nog opstarten.
  5. Groen moet je doen als samenwerking tussen Helicon VMBO Kesteren en Montessori school Tiel om samen leren en werken in de schooltuin.
 

161007 Montessori Tiel Helicon 1jh

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-278 32 611).

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.