Actueel

Nieuws

CeWaCa EVC assessor opleiding

Voorjaar ’19 volgen Wilma de Wolf en Jan Heeres van BètaTech Services bij Centrum voor Waardering van Capabiliteit te Almere een zesdaagse EVC assessor opleiding. Na vier theoriedagen in maart/april in Almere volgen in de zomer twee praktijkdagen met het meelopen met twee ervaren assessors.

De combinatie van aanleg, kennis en ervaring maakt in welke mate iemand voldoende capabiliteit voor een te vervullen rol heeft. Daar zit een toekomstperspectief in: alle genen en kwaliteiten hoeven nog niet ontwikkeld te zijn. Een CeWaCa EVC assessor belicht bij waardering van capabiliteit vooral dat toekomst perspectief en onderzoekt wat opgedane bekwaamheden betekenen voor de kandidaat zijn toekomst en omgeving.

Informatie: CeWaCa directeur Kees van Oosterhout (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-506 84 361), de CeWaCa site en bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-278 32 611).

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.