Actueel

Nieuws

JFC Technasium leerlingen in finale van Artcadia kunst- en techniekwedstrijd

Putten, 16/01/2016

Gerben Hakkenberg, Dian Verbree, Dennis Regeer en Sara Nikkels uit klas TA2A hebben samen met elf andere scholen de finale van Artcadia (de landelijke techniek- en kunstwedstrijd) bereikt met het project 'Hulpdienstcentrale en woningcomplex'. 

In de fictieve toekomststad Artcadia doen zich vraagstukken voor op het gebied van mobiliteit, water, milieu, ruimte en gebouwen. De wedstrijd is georganiseerd om jongeren van middelbare scholen te laten zien en ervaren hoe boeiend de wereld van techniek is.

Dit jaar doet een recordaantal van 110 scholen mee. Er kwamen ongeveer 270 projecten binnen: schilderijen, multimedia en andere creatieve uitingen. Die werkstukken zijn door een deskundige jury beoordeeld en daaruit zijn de finalisten geselecteerd. Deze groepen werken hun projecten vervolgens verder uit en geven tijdens de feestelijke finale een presentatie. Dat gebeurt op woensdag 18 januari in het Evoluon in Eindhoven.

Bron: http://www.jfc.nl/

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.