Actueel

Nieuws

Master of Education

Na bijna vijf jaar studeren, rondde ik eind juni '16 mijn Stoas masteropleiding 'Leren en Innoveren' in Wageningen af. Een eindgesprek over mijn masterthesis en Portfolio 4 in een leuk gezelschap van gezin, familie, vrienden, compagnon, oud collega en oud MLI studiegenoot. Master of Education (MEd) en nog wat meer staat op het diploma. Ik ben er blij mee. Het is me bepaald niet komen aanwaaien en als aanhouder kreeg ik het voor elkaar met o.a. hulp van mijn BetaTech Services (www.btechs.nl) compagnon Wilma de Wolf, collega studenten en veel anderen. Allemaal bedankt daarvoor. Nu geniet ik van het resultaat en ook de vrijheid in het hoofd en mijn agenda plus natuurlijk van de opgedane kennis en inzichten. Het beste, Jan Heeres, 06-280 43 751

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.