Actueel

Nieuws

Ontwikkeladvies voor medewerkers in de metaal

OOM logoWerknemers en ZZP'ers in en bij metaalbedrijven kunnen in het kader van 'De metaal leert door' een kort en kosteloos ontwikkeladviestraject aanvragen. Het gaat om een coachingtraject van vijf uur per persoon over de eigen loopbaan of ook om een keuze te maken uit een kostenloos aanbod van 164 korte cursussen en trainingen. De opleidingen zijn op het gebied van digitale vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, communicatie en samenwerken en hebben een waarde van tussen 500-2.000 euro.

Gelders Vakman

Opleidingsfonds OOM van klein metaalbedrijven biedt deze coaching en cursussen aan en schakelde verbindingscoaches van Gelders Vakmanschap en Overijssels Vakmanschap in om dit aanbod in de eigen regio uit te voeren. Het is een mooi aanbod met ruimte voor maatwerk voor alle betrokkenen in het bedrijf en er om heen. Om van deze unieke mogelijkheid gebruik te maken, kunnen zij zich aanmelden op oom.nl/demetaalleertdoor.

Overijssels Vakmanschap logo

Informatie

  1. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751) voor de regio's Rivierenland, Food Valley en Noordwest Veluwe.
  2. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-815 85 787) voor de Achterhoek.
  3. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-226 50 224) voor Arnhem/Nijmegen.
  4. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-235 37 689) voor de Stedendriehoek en Overijssel.
  5. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-137 89 409) voor Overijssel.

 

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.