Actueel

Nieuws

Platform Techniek NW Veluwe netwerkbijeenkomst woensdag 15-5/24

Van 7-9 uur organiseert Platform Techniek Noord West Veluwe en Randmeren een netwerkbijeenkomst bij Kolmer Elektromotoren in Harderwijk met het thema 'Talent aantrekken als magneet'. Kolmer DGA Martijn Stoffelsen deelt zijn ervaringen hierover. Annemieke Woltjes van Landstede Groei Opleidingen en techniek docent Gert-Jan Evertse vertellen over hoe het regionale onderwijs helpt bij vinden, boeien en binden van medewerkers. Welkom bij Kolmer Elektromotoren, Morsestraat 20, 3846 CW Harderwijk en graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

240515 PTNWV RM

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.