Actueel

Nieuws

Startmanifestatie Techniekwedstrijd 2017 bij Kinderattracties Eckelboom

De lancering van het Techniekwedstrijd Rivierengebied thema 2017 ‘Bouw je eigen pretpark, speeltuin of kermisattractie’ was deze week bij Kinderattracties Eckelboom in Rumpt. Ze hadden er speciaal een grote slingermolen voor thuis gelaten om de leerlingen van de Ds. Derksenschool uit Ravenswaaij en de Lokhorstschool uit Deil te inspireren.

Plezier in techniek, school en werk

Bij de rondleiding over het bedrijf werd er door Eckelboom bij herhaling op gehamerd dat je je werk en ook je school leuk moet vinden. Je moet er blij van worden want anders kun je met attracties de bezoekers echt niet een leuke rit of avond bezorgen. Dat daar mooie en prachtig geschilderde attracties met flitsend licht en muziek voor nodig is, is voor de Eckelboom’s als vanzelf sprekend.

Op 9 juni is de Slotmanifestatie in Geldermalsen en zijn de werkstukken te bewonderen. En worden de prijswinnaars bekend gemaakt en met welke prijzen ze naar school terug gaan.

Informatie: www.kinderattractieseckelboom.nl en www.techniekwedstrijd.nl.

Roel Ooms bedankte de Eckelboom’s voor de rondleiding en uitleg bij de Startmanifestatie.

Oltar is al heel lang een spannende technische attractie bij Eckelboom.

Aan de voorkant het vermaak en aan de achterkant veel techniek veilig achter schermen verpakt.

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.