Actueel

Nieuws

Techniekdag Rivierenland op zaterdag 13 mei 2023

Wetenschap en techniek spelen in ons dagelijks leven een grote rol zoals ook in de zorg, het onderwijs of creatieve beroepen. Op Techniekdag Rivierenland ervaren jongeren hoe divers werken in techniek is. Voor jongeren van 8-14 jaar bieden veertig scholen en bedrijven allerleid doe-, kijk- en speel activiteiten aan. Er is voor iedereen iets te doen of het nu gaat om experimenten uitproberen, programmeren of iets met je handen maken: techniek is namelijk overal.
Bezoekers hoeven zich van te voren niet aan te melden voor de Techniekdag. Ieder is op 13 mei '23 tussen 10-16 uur welkom bij A.Hak aan de Steenoven 2-6 in Tricht.  Entree is gratis.

230513 TDRIV logo

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.