Actueel

Nieuws

Vernieuwd Bèta&TechMentality is uit

Dit voorjaar voerden de bureaus Motivaction en Youngworks onderzoek uit onder 1.500 jongeren tussen 9-17 jaar over hoe zijn naar beta en techniek kijken. Uit deze resultaten vernieuwden deze bureaus het Beta (&Tech)Mentality model dat in 2011 bij het vorige onderzoek was ontstaan. Dit segmentatiemodel geeft het onderwijs en het bedrijfsleven inzicht in hoe jongeren kijken en betrokken zijn bij bèta en techniek. Hierbij vormen de waarden en drijfveren van de jongeren zelf het uitgangspunt. Het onderzoeksrapport en andere informaties zijn down te loaden op: Beta&Tech Mentality model.

Ook zijn er nieuwe beschrijvingen en iconen voor de 7 werelden van techniek. De techniekwereld is heel breed en voor leerlingen is het een hele uitdaging om een beeld te krijgen van alle mogelijkheden. Daarom zijn de 7 werelden van techniek ontwikkeld en dat is naar aanleiding van het nieuwe Bèta&TechMentality onderzoek en gebaseerd op expertsessies met professionals uit de technische beroepspraktijk. De beschrijvingen en andere informaties zijn down te loaden op: 7 werelden van techniek .

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.